afscheid in veelvoud

feest 1Afscheid in veelvoud.
Intussen hebben we op meerdere plekken afscheid genomen. 24 juni was er een afscheidsavond die ons door de kerken werd aangeboden. We werden in een mooie cabriolet van huis opgehaald. Alle geledingen zoals de kindernevendienst, de jeugd en de kerkenraad hadden een sketch voorbereid. feest 2Er werden goede woorden gesproken en we kregen een mooi cadeau aangeboden.
Op 26 juni was de afscheidsdienst. Medewerking werd verleend door gospelkoor Relight en harmonie-vereniging La Bona Futura. Het koor en de muziek hadden zelfs een gezamenlijk nummer ingestudeerd. Het was een warme, indrukwekkende dienst. Er waren opnieuw enkele sfeest 3prekers: collega ds.M.H. van de Graaf, ds. C. Romkes namens de classis, drs. J.P. Lokker, waarnemend burgemeester van Albrandswaard en dhr. J. Kijzerwaard, voorzitter van de gezamenlijke kerkenraad, en Mw. I. Luijten namens La Bona Futura. Er werden goede, waarderenmaaikede woorden gesproken.
Op 3 juli was het afscheid van Delta Psychiatrisch Centrum. Hier werd medewerking verleend door muziek-groep Cross-over en collega pastor Maaike van Dijk. Ā Natuurlijk is er de afgelopen weken van mensen en groepen afscheid genomen, zoals de Wanmolen, de Hooge Werf, en verschillende afdelingen van Delta.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *